Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

Hyvää ruokaa ja juomaa liikunnan lomassa!

Tarjoamme Sinulle virkistäymismahdollisuuden hyvän ruuan ja juoman parissa laskettelun lomassa. Uudistettu rinneravintolamme tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja ja pikkupurtavaa. Tervetuloa viihtymään!  Häkällä on myös tunnelmallinen kota. Siellä voi paistaa makkaraa, nauttia omia eväitä ja viettää rauhallisen hetken nuotion äärellä.

Häkä SkiFood Menu

Pienet ranskalaiset 3,00
Isot ranskalaiset 4,50
Pienet ranskalaiset nakeilla 4,00
Isot ranskalaiset nakeilla 5,50
Kanakori 7,90
Ranskalaisia, paneroituja broilerin sisäfileitä ja majoneesi
Ranskalaiset kebabilla 7,90
Ranskalaisia, kebabia, jalapenoja ja kastike
Rinneburger 7,90
Täyslihapihvi (120 g), salaatti, tomaatti, suolakurkku, cheddarjuusto ja majoneesi
Kana-ruisburger 8,90
Paneroituja broilerin sisäfileitä (n. 100 g), salaatti, ananasrengas, savujuusto ja majoneesi
Häkäburger 8,90
Täyslihapihvi (120 g), pekoni, savujuusto, salaatti, tomaatti, suolakurkku ja majoneesi
Lasten burger 4,50
Täyslihapihvi (75 g), salaatti, cheddarjuusto, ketsuppi ja majoneesi

Ateriana +4,00, Lasten +3,00, sisältäen ranskalaisia ja juoman
Juoma limsa-automaatista, Trip tai maito

Lue lisää ravintolapalveluistamme:

TÄYTTÄ HÄKÄÄ SYÖMÄÄN!

Tervetuloa viikonloppuisin herkuttelemaan noutopöytämme antimista tai nautiskele rapeaksi paistettuja ranskalaisia lisukkeineen.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota perheystävälliseen hinnoitteluun, ja rinneravintolaamme on kiitelty erityisesti ripeästä palvelusta ja jonottomuudesta. Käytössämme on piipparijärjestelmä eli ufot lämpöpöytineen, jolla varmistetaan annosten saapuminen asiakkaille nopeasti ja lämpimänä. Näin innokkainkin laskija ehtii varmasti syödä hyvin.

Keittiö suljetaan puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

HÄKÄ puffet viikonloppuisin 12 – 15, jossa tarjolla kotiruokaa runsaalla salaattivalikoimalla. Lounas maksaa 10,90 – 11,90 €, lapsilta 6,90 € ja perheen pienimmiltä alle 6 v. 1 €/ikävuosi. Keittiömme vastaa myös erikoisruokavaliota noudattavien toiveisiin.

Tervetuloa herkuttelemaan

Täyttä Häkää -näköalaravintola Häkän huipulla avataan loppukeväästä

Upeasti suunniteltu näköalaravintolamme Täyttä Häkää sijaitsee rinteiden huipulla. Siellä voit helposti laskettelun lomassa nauttia kuumia tai kylmiä juomia, sekä erikoisherkkuamme suussa sulavia vohveleita. Huikeat näköalat kruunaavat nautinnon: kirkkaalla säällä voit nähdä yli 50 km kaikkiin ilmansuuntiin!
Ravintolan alakerrassa sijaitsee ainutlaatuinen takkahuone, jossa loimuaa tunnelmallinen tuli viikonloppuisin ja sesonkien aikana.

Tulen rätinää ja maistuvia eväitä

Häkärinteiltä löydät suuren tunnelmallisen kodan, Lastenmaan vierestä. Siellä voi paistaa makkaraa, nauttia omia eväitä ja viettää rauhallisen hetken nuotion äärellä. Tähän tarkoitukseen sopii myös rinteiden päällä sijaitseva näköalaravintolan alakerrasta löytyvä tunnelmallinen takkahuone.