Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

Laske miten lasket, meille kannattaa tulla

UUTTA!

Vastasimme asiakkaittemme toiveisiin ja toteutimme nuorille ja opiskelijoille oman hintaryhmän, joka sijoittuu lasten ja aikuisten hintojen väliin! Samalla selkiytimme myös hinnoittelua poistamalla hyvin vähän käytettyjä tuntilippuja.

Nettikaupastamme ostat rinnelippusi kätevästi käyttövalmiina ja säästät aikaa laskettelemiseen.

Hissiliput

UUTUUS JO VIIME KAUDELLA!
AikuisetNuoret 12-17 v./opiskelijatLapset alle 12 v./ eläkeläiset
Arki-ilta 16 - 2024 €20 €18 €
3 tuntia32 €27 €22 €
päivä35 €30 €25 €
2 päivää68 €58 €48 €
3 päivää99 €79 €69 €
4 päivää119 €99 €79 €
5 päivää129 €109 €89 €
6 päivää 139 €119 €99 €

Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat kaikissa rinteissämme aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Häkällä on etäluettava SnowCard -älyrinnelippu, jonka hinta on 5 €. SnowCard ei sisälly yo. lippujen hintoihin. Kortille voit ladata laskuaikaa rajattomasti, joten säilytä korttia huolella ja ota se mukaan aina tullessasi Häkälle. Kortti käy myös monissa muissakin keskuksissa mm. Mielakka, Uuperinrinteet, Joupiska, Simpsiö, Teijo Ski Resort

Ryhmäalennus

Vähintään 20 henkilön ryhmät, alennus 3 €/rinnelippu ja 3 €/välinevuokra. Ryhmäliput varattava ennakkoon ja lunastetaan kerralla. Matkanjohtajalle ja kuljettajalle tarjoamme rinneliput, välinevuokrat ja välipalan veloituksetta!

Kouluryhmät

Kouluryhmille rinnelippu maksaa vain 13 €/hlö ja välinevuokra 12 €/hlö. Kaikkiin kouluryhmien välinevuokrauksiin kuuluu kypärä veloituksetta. Kouluryhmien liput varattava ennakkoon ja lunastetaan kerralla. Rinteeseen meneville valvoville opettajille (1/20 opp.) ja kuljettajalle tarjoamme rinneliput, välinevuokrat ja pullakahvit veloituksetta!

 

KAUSIKORTILLA KAUDEN LASKUT EDULLISESTI

Kausikortin ostaminen on nyt entistä helpompaa nettikaupan kautta!

Kausikortti Häkälle on enemmän kun tavallinen kausikortti. Se on henkilökohtainen, yrityskorttia lukuunottamatta ja sillä saat etuja sekä alennuksia esim ravintolasta, SkiShopista, välinevuokrista,teemapäivinä kaverien rinnelipuista sekä huiman 50 %:n alennuksen päivälipusta Himokselta, Laajiksesta, Mielakasta, Äänemäestä, Talmasta ja Vihtiskistä .

Kehittelemme myös HäkäVip -kortin haltijoille tarkoitettuja tapahtumia, ilmaista hiihtokoulua jne. Vinkkaa ideoita.

Mikäli olet kiinnostunut kausikortista, joka sisältää myös välinevuokrat tai haluat lisätietoja korteista ota yhteyttä; jukka@hakarinteet.fi

Muistathan, että meillä voit maksaa kausikorttisi ja rinnelippusi myös Liikunta-, Virike-, Tyky- kuntoseteleillä, Tyky-onlinella ja SporttiPassilla.

Kausikortit

Aikuiset                                      380 €
Nuoret 12-17 v. ja opiskelijat       330 €
Lapset 7 -11 v., eläkeläiset
290 €
Yrityskortti
790 €

Kortin saat maksukuittia vastaan lipunmyynnistämme kauden alettua. Mikäli sinulla on edellisen kauden kausikortti tallessa niin siihen voidaan näppärästi ladata uuden 2018/2019 kauden kortti.

Väärinkäytöksissä kortti poistetaan lippujärjestelmästämme ja sitä ei voi enää käyttää! Koska väärinkäytöksiä on ilmennyt, tulemme tarkastamaan kausikortteja etälukulaitteella pistokoeluontoisesti.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.